Industrieel hekwerk

Spijlenhekwerk

De solide uitstraling van ons spijlenhekwerk met de degelijke ronde spijlen, geven een goede uitstraling bij representatieve projecten. Omdat de spijlen door de liggers lopen kunnen ze niet worden losgewrikt. Deze hele constructie getuigt van stevigheid.

Hekwerk van staalmatten en andere veiligheidspanelen (security)

In bepaalde omstandigheden is het aangewezen om voor hekwerk van staalmatten te kiezen.
Het gebruik van staalmatten is daarbij een goede optie. Speciaal ontwikkeld voor zwaardere gebruikseisen. Panelen bestaande uit gelaste stalen draden met een varieerde maaswijdte. Door een anti-carrosiebehandeling en een vakkundige plaatsing, is deze een garantie voor jarenlang solide hekwerk.

Aangezien veiligheid een basisbehoefte is geworden, kan Dravo zware gelaste veiligheidspanelen installeren waar nodig, bijvoorbeeld voor gevangenissen, instellingen, luchthavens en zware industriële sites.

Schuifpoorten op rail & vrijdragende schuifpoorten

Tot een hoogte van 2,5m. en een doorgang tot resp. 14m. en 20m.

Draaipoorten

Zowel enkel als dubbelvleugelig tot 3m. hoog en een doorgang van resp. 8m. en 16m.

Automatisatie

Voor een optimale benutting van onze draaipoorten en schuifpoorten bieden wij een uitgebreide keuze aan automatisatie oplossingen. Dit zowel met bovengronds als ondergronds geplaatste motoren.

De motoren kunnen vlug en eenvoudig gedeblokkeerd worden door middel van een bijgeleverde sleutel. Bovengrondse motoren zijn in de hekkleur verkrijgbaar. Ondergrondse motoren zijn een goede oplossing omdat de motor niets verandert aan de esthetische waarde van het hek.

Toegangscontrole

Dravo biedt diverse toegangscontrole systemen om de toegang tot uw eigendom of terrein te beheren en te controleren.

 

 

 Dravo bvba
     Vaartkant Links 35
     2960 Brecht

 03 313 03 33
 info@dravo.be
Vraag offerte
Contacteer ons


Copyright © 2018 complit webdesign